Algemene informatie

De NAV leidt op voor brevetten volgens de EASA FCL regels.


Kwaliteit en veiligheid

Er is geen bedrijfstak waar kwaliteit en veiligheid zo'n stempel drukken op de uitvoering en bedrijfs-organisatie als in de luchtvaart. Ons primaire doel is om dat beoogde kwaliteitsaspect ook in uw opleiding te brengen, om u en uw mede-luchtvarenden een behouden vaart in de toekomst te bieden.

Tijd en geld

Een item dat ook in de luchtvaart geldt, maar zeker ook voor uw opleiding. Tijd en geld behoeven geen afbreuk te doen aan kwaliteit en veiligheid. Efficiency is de formule. Een compacte, doelgerichte studie betekent dat u eerder aan de slag kunt en ook over een kortere periode gebonden bent  aan een eventuele
lening voor uw studiekosten.

Overzichtelijk en helder

Een modulaire opleiding, gekoppeld aan betalingen per module beperken het risico voor u indien er onverhoopt een minder bevredigend studieresultaat mocht zijn. Overzichtelijke begeleidingskosten voor uw doelgerichte opleiding met persoonlijke aandacht zijn natuurlijk vanzelfsprekend.
Open dagen

De N.A.V. kent geen open dagen.
Wij staan open voor een persoonlijk gesprek.

De Nederlandse Academie voor Verkeersvliegers is gevestigd op Airport Twente. Deze voormalige militaire vliegbasis ligt tussen de steden Enschede, Hengelo en Oldenzaal.


tel. 0031 (0)651308852
email: info@navcom.nl